Du er her

Vognparken vokser

vognparken

Det startede med barnevognen, så kom klapvognen og nu tæller Elias’ vognpark adskillige vogne, scootere og gyngedyr.

 Ja, som skrevet, så er antallet af køretøjer ved at vokse sig så stort, at det kun er et spørgsmål om tid, før den treværelses er for lille.

 En række af køretøjerne er dem, som synes strengt nødvendige og ikke kun tjener som underholdning. Andre er dem, som holder parkeret i alle afkroge af lejligheden, og som i ny og næ koster en blå store tå..

 Barnevognen og klapvognen hører til dem, som ikke kan undværes, mens det til tider kan være svært at gennemskue nødvendigheden af både en ko og en motorcykel, der kan vippe. Gåvognen, Wheely Bug’en forklædt som sortbroget malkeko og den klassiske orange/blå scooter synes alle at være uundværlige, mens et utal af ankelhøje biler til tider kan forekomme lige i overkanten.

 Jeg er ret sikker på, at Elias ikke har gjort sig de samme overvejelser om vognparken, som jeg netop har spildt udover jer. Dermed må konklusionen være, at vi snart må have et hus med have, så parkeringsområdet kan udvides.

Er vejen fra din seng til toilettet til tider et forhindringsløb B.S. værdigt? Lister du nogensinde legetøj i kælderen uden at spørge om lov først? Hvor mange kvadratmeter skal en gyngeko have? Smid en kommentar nedenfor.

Facebook Comments Box

All rights reserved Vi Faedre.dk