Du er her

Velkommen til Vi Fædre.dk - Danmarks bedste mødested for fædre

 

Meningen med siden

Sidens formål er at skabe en interaktiv platform for kommende, nybagte og mere rutinerede fædre. Her er det muligt at give og søge råd inden for alle faderskabets aspekter. Her kan du dele ud af egne erfaringer og videregive gode fif. Du kan spørge om hjælp og vejledning eller blot hyggesnakke med fædre i samme situation som dig selv. 

Alle er velkomne – og jo mere du selv deltager, jo mere vil siden kunne hjælpe dig og andre.

 

Min baggrund

Jeg er selv nybagt far fra september 2010, så jeg er rimeligt ’grøn’ ud i faderskabets kunst, men der findes vel ingen færdiguddannede eksperter – og ingen færdig drejebog.

Jeg har flere gange brugt nettet til at finde svar på store ’faderspørgsmål’. Eksempelvis hvis jeg har været alene, og min søn ikke vil tage flaske, eller hvis jeg er blevet i tvivl, om fem tunge bleer om dagen er normalt. Hver gang er jeg endt på lettere lyserøde sites, hvor mødre diskuterer deres oplevelser og bekymringer. Ofte har jeg fundet brugbare svar.  

Jeg har dog flere gange tænkt på fordelene ved at kunne gøre brug af andre fædres erfaringer og samtidig dele ud af mine egne. Jeg har derfor med denne side skabt et sted, hvor man kan søge råd hos andre, som ved præcis hvilke udfordringer, problemer og glæder, man oplever i rollen som far.

 

Her er ikke én rigtig måde at gøre tingene på, her er ingen selvudnævnte eksperter eller belærende tone. Her er fædre, som alle har stået i nogle af de samme situationer som dig. Jeg håber du vil tage godt i mod siden og dele ud af dine erfaringer.

 

Rasmus Lee

 

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til sidens design eller indhold, er du meget velkommen til at kontakte mig på admin@vifaedre.dk

Sidens illustrationer er lavet af Sarah Trolle og må ikke anvendes uden tilladelse. strolle@vifaedre.dk

Sidens faste sundhedsplejerske er Susanne Klitt sudhedplejersken@vifaedre.dk

 

Download flyer med information om Vi Fædre:   Flyer 1   Flyer 2

All rights reserved Vi Faedre.dk