Du er her

Velkommen til min blog

Mit liv som far

Jeg vil løbende skrive om alle de oplevelser og udfordringer, jeg støder på i min hverdag som far. Det være sig alt fra livets helt store begivenheder til små dagligdags episoder.

Rollen som far har vist sig at byde på en række sjove, udfordrerne og fantastiske episoder, Det er rart at kunne dele og diskutere disse episoder med andre, som selv har stået i lignende situationer. Det er selvfølgelig rart at dele episoderne med kæresten, men nogle gange er hendes oplevelser og følelser ikke helt de samme som mine. Derfor er det rart at dele og diskutere oplevelserne med nogle, som har været i samme situation som mig – med andre fædre.

Bloggen er udtryk for mine personlige holdninger og meninger. De gode råd, der måtte komme hen ad vejen, står helt for min regning. Fordi de har hjulpet mig er ikke ensbetydende med, at de hjælper dig og dine børn - men kan du bruge nogle af dem, ja, så værs'go!

Håber du vil byde ind med kommentarer eller råd, hvis der er noget du finder interessant, er uenig i eller selv har et godt råd til.

Velkommen til og god læselyst!

Rasmus

Facebook Comments Box

All rights reserved Vi Faedre.dk