Du er her

Tur i Zoo

tur i zoo

Årets fineste majdag bød på en tur i Zoo, og selvom det ikke var de forventede dyr, der fik mest opmærksomhed, var turen et stort hit.

Det er egentlig ikke Elias’ første tur i Zoologiskhave, men det er første gang, han har fået noget ud af det.

 
På farten før middagsluren
Sidste gang Elias var med i Zoo, blev det meste af tiden tilbragt på langs i barnevognen. Denne gang var turen placeret før middagsluren, så knægtens besøg ikke skulle gå ubemærket hen blandt havens beboere. Og jeg er ret sikker på, at gederne ikke glemmer besøget lige med det samme.

Jyske husdyr som attraktion Vi startede i den del af haven, som er tiltænkt de mindste. I København er ganske almindelige husdyr, som du møder dem overalt i det jyske gadebillede, en del af attraktionen. Og selvom der ikke var meget bøf på havens køer sammenlignet med bedstefars kødkvæg, så var det meget rart for Elias at få sat ansigt på nogle af de dyr, hvis sprog han allerede mestrer. Dog krævede det liiige, at man havde far eller mor i hånden, når der skulle hilses på Hr. gris.


Forargelse blandt geder og mennesker

Havens hårdt prøvede geder, må være dem der slider mest for føden – hvad de ikke må lægge ryg til.

Selvom vi var tidligt på farten var den lille indhegning allerede godt fyldt. Til at starte med fattede Elias ikke den store interesse for de tålmodige dyr, men da han fandt en lang pind, så man på behørig afstand kunne prikke til dem, var interessen vagt. Resultatet blev at flere børn kopierede metoden til forargelse blandt mødre hos både mennesker og geder.

 
Eksotiske dyr og træthed
Efter en tur på legepladsen nåede vi de lidt mere eksotiske dyr, men her begyndte trætheden at melde sig. Det blev dog lige til et pænt goddag til Giraffer, Elefanter og Aber. Sidstnævnte var et hit da glasburet tillader, at man kommer ret tæt på dyrene.

Et besøg i Zoo med en knægt på knap to år kan anbefales, men ingen tvivl om at legepladsen endnu er det største hit. Måske man skulle overveje et sæsonkort til næste år. Har du haft børnene med i Zoo?

Hvad synes du om tilbudene til børn i den Zoo, I har besøgt? Skal en ged finde sig i hvad som helst? Del dine oplevelser nedenfor.

Facebook Comments Box

All rights reserved Vi Faedre.dk