Tema

Her på Vi Fædres temaside kan du løbende læse en række artikler, som tager udgangspunkt i mange forskellige aspekter af livet som far. Artiklerne behandler emner, som er aktuelle for fædre til børn i alle aldre.

Nogle artikler vil give dig et indblik i, de situationer andre fædre står i, situationer som på en og samme tid er både vidt forskellige og meget lig de situationer, du selv oplever i din hverdag som far. Andre artikler giver en grundig behandling af relevante emner og giver dig en række oplysninger, som du kan bruge i din hverdag med dine børn.

Fælles for artiklerne på temasiden er, at emnerne er nøje udvalgte, og at de er skrevet af fædre, som ved, hvad de snakker om.

God læselyst.

_____________________________________________________________________________________________

Forældre og førstehjælp

Danskerne er bange for at yde førstehjælp. En Megafonundersøgelse foretaget af Politiken i 2010 viser, at frygten for at gøre ondt værre afholder mange fra at handle, når uheldet er ude - men ikke at gøre noget er den eneste fejl, du kan begå ved alvorlige ulykker.

Vi Fædre og førstehjælpsinstruktør Jesper Thimgaard giver dig nu en kort indføring i nogle af de mest basale førstehjælpsteknikker - teknikker som kan betyde en afgørende forskel, hvis dine børn kommer galt af sted.

 

All rights reserved Vi Faedre.dk