Du er her

Københavns skyline i børnehøjde - en legeplads udover det sædvanlige

Weekenden har budt på endnu et besøg på den nye legeplads i Fælledparken, og både Elias og jeg er meget imponeret.

Se Københavns skyline i børnehøjde. Den nye ’tårnlegeplads’ i Fælledparken er lidt udover det sædvanlige. Udover aktiviteter for børn er der tænkt på toiletter, vandposter og mulighed for at grille. Legepladsen bliver sommerens hit for børnefamilier.

Renovering af Fælledparken
Nu kan det indlæg måske forekomme at være mest for fædre i København, men faktisk vil jeg mene, at den nye legeplads i Fælledparken er et besøg værd, næste gang du besøger hovedstaden sammen med ungerne.

Tårnlegepladsen er en del af en gennemgribende renovering af Fælledparken - parken skal tilpasses brugernes behov. Den 100 år gamle park har gennemgået flere etaper af fornyelse, og i efteråret 2011 åbnede den nye legeplads.

Historie og nytænkning
Legepladsen giver dig et view udover Københavns skyline, og bl.a. rådhustårnet, Rundetårn og kuplen på Marmorkirken rager nu op i Fælledparken. Alle tjener de til at underholde ungerne med rutsjebaner, gangbroer og klatremuligheder. Udover velkendte klassikere som gynger og sandkasser indeholder legepladsen elementer med lys og lyd, som aktiverer ungerne og giver mågeskrig over tagene.

Selvom støvregnen lagde sig over Københavns tårne var legepladsen et kæmpe hit for Elias og hans kammerat Gustav. Og med en termokande og en bagerpose var fire styks forældre også aktiveret i regnen. Det er absolut ikke sidste gang, vi besøger tårnlegepladsen – det bliver helt sikkert sommerens hit hos Elias.

God søndag!
 

Har I været på tårnlegepladsen – hvad synes I om den? Kender du en anden super legeplads?  Har du en kommentar til mit indlæg? Smid en kommentar nedenfor.

Facebook Comments Box

All rights reserved Vi Faedre.dk