Du er her

Forældre har mindre sex i ferien

For mange er en uges ferie med sol, sommer, drinks og afslapning også ensbetydende med mere aktivitet i dobbeltsengen, det gælder dog ikke for forældre.

Arbejde, hente børn, lave mad, trøste børn, få børn til at spise, få børn til at sove, få børn til at sove igen, rydde op, støvsuge og gøre rent. Der er mere end rigeligt at se til i en børnefamilie på en hverdag, og sex står sikkert kun sjældent på programmet.

 

Mindre sex på ferien

Småbørnsforældres sexliv har derfor i forvejen hårde kår i det daglige. Men nu viser en ny undersøgelse, at der er heller ikke nogen grund til at sætte næsen op efter mere sjov på lagenerne på ferierejsen. At være på ferie med ungerne kan vel resultere i endnu mindre sex end til daglig.

 

Børn og forældre på samme værelse

Det er ferieboligportalen SunnyRentals.com, der har lavet en undersøgelse om danskernes sexvaner på ferien blandt 1190 deltagere. En ud af fire danskere svarer ellers, at de har mere sex i ferien, men det gælder altså ikke, hvis vi har små børn. Her svarer hver sjette, at de har mindre sex på ferien.

- Derhjemme er vi, i lang de fleste børnefamilier, vant til, at børnene sover på deres eget værelse, og at vi voksne dermed har soveværelset for os selv. Men når vi bor på eksempelvis hotel, kan både børn på værelset og papirtynde vægge nemt lægge en dæmper på romantikken, siger vicepræsident inden for salg og forretningsudvikling, Kim Konstantin Sølbeck, fra SunnyRentals.com.

 

39 procent af deltagerne generelt svarer, at de har lige så meget sex på ferien som i hverdagen. For de der har mindre sex end i hverdagen, er undskyldningen ud over børnenes tilstedeværelse, at de ikke har tid til sex på ferien.

 

Kilde: Alive.dk

 

Hvordan får man tid til at være sammen i en travl hverdag? Kan ferie med ungerne også indeholde alene tid for forældrene? Del dine gode råd og erfaringer med andre fædre neden for. 

Facebook Comments Box

All rights reserved Vi Faedre.dk