Du er her

Børnefamilier vil til lægen på nettet

En ny rundspørge viser, at mange unge børnefamilier gerne vil spareturen til lægen og klarer konsultationen over nettet.

Det kan være svært for børnefamilier at passe et besøg hos lægen ind mellem job, afhentning i institutioner og bleskift, men det kan snart blive meget nemmere, det skriver Alive.dk.

 

Konsultation via webcam
Regeringen vil gøre det muligt at få en konsultation hos lægen hjemmefra stuen via computeren og et webcam, og det bliver et populært tilbud blandt de travle børnefamilier. 

61 procent af familierne med børn i alderen 0-6 år vil have det godt eller meget godt med at komme til lægen via internettet, viser en undersøgelse som YouGov har lavet for TDC, og som Alive.dk har fået indsigt i.

 

Kan afløse fysiske besøg

I fremtiden bliver der måske langt mindre barnegråd i venteværelserne hos de praktiserende læger. I hvert fald viser undersøgelsen, at 14 procent af børnefamilierne mener, at den digitale løsning kan erstatte næsten alle deres fysiske besøg hos lægen – 58 procent mener, at computermetoden kan erstatte nogle af besøgene.

På landsplan er det 67 procent af de adspurgte danskere, der mener at digitale konsultationer kan erstatte næsten alle eller nogle af deres besøg hos lægen.

 

Kilde: Alive.dk

 

Har I svært ved at få tid til læge besøg? Klarer I samtalen med lægen over telefonen? Kan du forestille dig at skifte lægebesøget ud med en samtale over webcam? Del dine meninger med andre fædre neden for.

 

Facebook Comments Box

All rights reserved Vi Faedre.dk