Du er her

Vi Fædres blog

Falsk strubehoste

Jeg ved ikke, om sygdom nogensinde kan komme belejligt, men den omgang falsk strubehoste Elias lige har været igennem kom helt sikkert ubelejligt.

Endnu en omgang med 11-taller, lidt feber og natlige hosteture udviklede sig til en nat med en slap lille søløve.

To knægte og ingen landskamp

 

Lørdag havde vi valgt at double antallet af drengebørn for en kort bemærkning - Vi havde sagt ’ja’ til at passe Elias’ gode ven Gustav fra lørdag eftermiddag til søndag morgen.

Double the effort – double the fun! To knægte på ca. 20 måneder kræver to vågne voksne, og får en til at overveje, hvor mange børn der kan bo i en treværelses.

 

Hvordan finder man en god barnepige?

Lad det være sagt med det samme, jeg kender ikke svaret. Jeg vil dog rigtig gerne kende det, da jeg synes, at vi til tider mangler en.

Der er grænser for, hvor meget rovdrift man kan drive på vennepar, veninder og familie, når det kommer til børnepasning. De stiller selvfølgelig alle gladeligt op og hjælper, men stadig væk. Derfor tænker jeg, at det kunne være super med en fast barnepige, som man kan tilkalde efter behov.

 

Madmonsteret

Noget om monstre og deres forhold til føde. Et indlæg skrevet, nu hvor vi næsten er nået ud på den anden side, gennem tunnelen og ud i lyset. Et indlæg skrevet i bagklogskabens lys.

Fodringen af knægten har fra første fløjt været lidt af en udfordring hjemme hos os. Jeg tror dog ikke, at nogen kunne have forberedt os på hvilke kræfter, der kan slippes løs ved et middagsbord.

All rights reserved Vi Faedre.dk