Du er her

Rasmus Lees blog

Velkommen til min blog

Mit liv som far

Jeg vil løbende skrive om alle de oplevelser og udfordringer, jeg støder på i min hverdag som far. Det være sig alt fra livets helt store begivenheder til små dagligdags episoder.

Spisekrise

Kampen med at få mad i et barn gennemgår flere faser; mælk, mos, mellemmadder, og alle kan de være lidt af kamp. Jeg troede, vi var ude på den anden side…

Egentlig har jeg længe ikke skænket udfordringen omkring specielt aftensmåltidet mange tanker, og måske det er der, fejlen ligger – jeg er blevet for nonchalant, hvad angår madkampen.

Første flyvetur

Der er blevet holdt sommerferie - også fra bloggen. Nu er der dog nye emner i posen, og dette første indlæg handler om knægtens første flyvetur.

Egentlig har jeg altid set en flyvetur med knægten som lidt af en udfordring, men da sommerens familieferie gik til Amsterdam, var det en handske, der måtte samles op.

Må man drikke øl på legepladsen?

Børn og alkohol er som oftest en dårlig kombi, men må man nyde en enkelt pilsner, mens man holder øje med knægten på legepladsen?

Forleden fik jeg stukket en kold pilsner i hånden, da jeg stod på den lokale legeplads og holdt et vågent øje med Elias. Solen stod højt på himmelen, og sol og øl går jo som bekendt som fod i hose. Alligevel virkede den kolde, grønne dåse som en slange i paradis.

Tur i Zoo

tur i zoo

Årets fineste majdag bød på en tur i Zoo, og selvom det ikke var de forventede dyr, der fik mest opmærksomhed, var turen et stort hit.

Det er egentlig ikke Elias’ første tur i Zoologiskhave, men det er første gang, han har fået noget ud af det.

Vognparken vokser

vognparken

Det startede med barnevognen, så kom klapvognen og nu tæller Elias’ vognpark adskillige vogne, scootere og gyngedyr.

 Ja, som skrevet, så er antallet af køretøjer ved at vokse sig så stort, at det kun er et spørgsmål om tid, før den treværelses er for lille.

Københavns skyline i børnehøjde - en legeplads udover det sædvanlige

Weekenden har budt på endnu et besøg på den nye legeplads i Fælledparken, og både Elias og jeg er meget imponeret.

Se Københavns skyline i børnehøjde. Den nye ’tårnlegeplads’ i Fælledparken er lidt udover det sædvanlige. Udover aktiviteter for børn er der tænkt på toiletter, vandposter og mulighed for at grille. Legepladsen bliver sommerens hit for børnefamilier.

Første cykeltur med Elias

Bobike, Hamax, Yeep, der findes rigtig mange mærker, når vi snakker barnestole til cyklen, og det er svært at finde ud af, hvilken der er bedst. Sikkerhed, komfort, design og pris der er mange ting at tage stilling til, men nu kører det!

Efter at have lavet hvad jeg selv vil betegne som grundig research, har jeg købt den perfekte barnestol til Elias. Vi har netop kørt vores første tur sammen, og vi eeelskede det begge to.  

 

Arrghh…. en rød plet på armen!!

Skoldkopper – røde prikker fra helvede, eftersigende… Nu har Elias fået en lille rød, rund prik på sin højre arm, og der er foruroligende meldinger fra vuggestuen.

En lille rød prik på højre underarm, ikke af den slags der stikker, og i samspil med en masse andre kan udløse et påskeæg. Nej, frygten er, at det er en af dem, der har ulidelig kløen og feber med på slæb…

Får Elias firkantede øjne?

Elias har nu nået en alder, hvor han har opdaget glæden ved stuens ophængte alter.

Fjernsynet er ikke længere blot et mål for knægtens iver efter at klaske på ting. En livslang rejse ind i fjernsynets forunderlige verden er startet - bør jeg udsætte afrejsen?

Sider

All rights reserved Vi Faedre.dk