Du er her

Arrghh…. en rød plet på armen!!

Skoldkopper – røde prikker fra helvede, eftersigende… Nu har Elias fået en lille rød, rund prik på sin højre arm, og der er foruroligende meldinger fra vuggestuen.

En lille rød prik på højre underarm, ikke af den slags der stikker, og i samspil med en masse andre kan udløse et påskeæg. Nej, frygten er, at det er en af dem, der har ulidelig kløen og feber med på slæb…

 

Påsken står for døren, så den røde plage kunne ikke komme mere ubelejligt. Rygterne går på, at et barn i vuggestuen er inficeret med denne meget smitsomme hilsen fra helvede. Den virus, der udløser skoldkopper, er meget smitsom og overførers med spyt/host/nys eller væske fra blærerne via hænder eller genstande – tak for kaffe! Burde man pakke institutionen ind i plastik og holde raske børn hjemme bag lukkede døre og vinduer?

Sådan, så er en vis herre malet på væggen. Så må jeg hellere sige, at jeg synes, at prikken i dag er mindre, end den var i går. Måske det bare er et lille bid fra gyngekoen eller plastik hunden.

Any way, når en lille rød prik kan skabe sådan en panik i hjemmet, så frygter jeg den dag, vi har en hel lille dreng fyldt med dem. Måske man skulle overveje en vaccination?
 

Læs mere om skoldkopper i Vi Fædre store tema: Syge børn

 

Har dine børn haft skoldkopper? Er det en hilsen fra dybet? Har du kommentarer til min blog? Råb op nedenfor.

Kommentarer

Facebook Comments Box

All rights reserved Vi Faedre.dk